luni, 11 aprilie 2011

"Pour les petites gourmandes"


Inspirata de ideea Ioanei, mi s-a facut si mie pofta de niste dulciuri. Si nu neaparat de gustul in sine, cat de aspectul lor delicios, ornamentat cu arta si fantezie. Un talent minunat este acela de a fi in stare sa faci niste prajituri atat de atragatoare incat pana si cel mai inrait om pus la dieta ar lasa totul balta si si-ar bucura ochii si simturile cu asa ceva. Pofta, sau mai bine zis, priveliste placuta!...
Sursa:
http://mochacafe.info/page/10

Inspirat din postarea Ioanei:
http://ioanaradu.com/wet-senses-pentru-pofticiosi/#comment-5948


















6 comentarii:

  1. Imi plac dulciurile care nu reprezinta figurine de animale sau de diverse chestii pe care nu le pot manca. Eu sunt atat de pofticioasa ca, daca mi-ar spune cineva ca au gust divin, las aspectul la o parte si daram masa sau farfuria..., sau orice altceva. Imaginile sunt frumoase, mai ales pentru maiestria si grija cu care sunt construite diversele delicatese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute.Ti-e si mila sa le mananci la cat de bine arata!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata delicios...
    Ce ar fi viata fara dulciuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lavinia, Deea: :) Viata fara dulciuri nu ar avea gust. Deloc. Ma rog, aproape deloc.
    @QED. Seninle olmak istiyorum: De multe ori se poate sa nu fie la fel de bune la gust cum sunt la infatisare, dar merita macar sa le privesti. Arata tare bine, mai ales ca sunt facute cu migala si talent. Sunt deosebite. Poti sa-ti imaginezi ca sunt mai bune la gust decat in realitate...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta da priveliste delicioasa ,acum am pofta de dulciuri ,in special ciocolata.

    RăspundețiȘtergere