luni, 19 decembrie 2011

(Ne)fericitul

"Copacii sunt efortul nesfârşit al Pământului de a vorbi cu cerul."

...in ciuda amorului dureros al Pamantului pentru infinitul albastru,  el nu este niciodata iubit aici jos nici de oamenii care-i calca chipul batatorit de durere in fiecare zi, nici de animalele care rup din el bucati mici pentru a-si hrani trupurile muritoare, nici chiar de lucrurile neinsuflletite care-l ard, il despica in doua, il rup si-l ating peste tot, dureros, violandu-i fiinta nefericita. Pe cand cerul sta singur, nemuritor, mangaiat de aripi de pasari zburatoare si de vise fara aripi care intarzie sa-si ia zborul de pe Pamantul.

15 comentarii:

  1. tocmai am simtit u fior.
    nu am privit niciodata copacii din punctul asta de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Copacii sunt efortul nesfârşit al Pământului de a vorbi cu cerul."...mereu am adorat acest citat plus "cerul saruta pamantul prin ploaie , pamantul saruta cerrul prin flori"

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curioasa ce te inspira sa scrii toate cuvintele astea frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pamantul cu cerul sunt doua elemente care nu se vor intanli poate niciodata si uite asa ele vor ramane in continuare netratate la fel una fata de cealalta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie. Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lady*izuH: Niste sentimente foarte puternice, te asigur. Din pacate, nu mereu dintre cele mai pozitive..

    A wounded soul: Ei nu se intalnesc ;) As putea veni si cu alte citate care sa contrazica asta, dar te las pe tine sa-ti imaginezi. Uneori imposibilul are loc chiar in fata ochilor nostri, dar noi nu-l vedem.

    roscata din vis: Si mie imi plac citatele spuse de tine, si multe altele pe teme metaforice :)

    Luli: niciodata nu e prea tarziu

    Lavi: numai faptul ca ai spus-o tu face ca afirmatia ta sa fie adevarata - intr-adevar si el este iubit.

    viorel,Little Thoughts, Nymphetamine, Scriitor. a, Tavi : va multumesc frumos pentru complimente!

    Lavi H: Iti multumesc la fel!

    Va doresc tuturor Sarbatori Fericite in felul vostru, asa cum reusiti sa simtiti fiecare Craciunul, bucuria, caldura si sentimentul de relaxare. Pentru ca in asta consta vacanta, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum ar fi sentimentele tale, pozitive sau negative, care te fac sa aşterni asemenea cuvinte şi creaţii pe hârtie (hârtia virtuală în cazul nostru), sunt parte din tine. Şi sunt frumoase, în felul lor, pentru că tu ştii să le pui în valoare prin cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rferitor la raspunsul tau, nu mereu e totul roz, dar e bine ca unii dintre noi stim sa ne canalizam sentimentele astea pentru a crea! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. eu m-am simtit fericita citind nefericitul .

    RăspundețiȘtergere