joi, 5 mai 2011

Cuvinte din ploaie

Pistruii ploii se formeaza pe geam intr-o mare de puncte transparente, mai mici si mai mari pe fata ferestrei mele.

In timpul noptii, luminitele verzui ale modemului se lungesc pe perete fugarind insecte nevazute intr-o plasa de tantari.

Luna isi reflecta obrazul fantomatic in pafarul cu apa de pe masuta, iar lacrimi reci ii curg pe fata patata.

Din lustra curge o fantana luminoasa, iar pe pereti se contureaza linii si figuri geometrice balansandu-se halucinant in ritmul vantului si a ploii din noapte.

Frunzele sorb in causul palmelor apa calda de primavara, aceasta curgand ca o licoare binefacatoare peste cicatricile lungi si aspre ale scoartei copacului.

Doi porumbei se imbratiseaza pe o crenguta, strangandu-se unul in puful celuilalt si tremurand delicat cu ochii mici strans inchisi.

6 comentarii:

  1. "Doi porumbei se imbratiseaza pe o crenguta, strangandu-se unul in puful celuilalt si tremurand delicat cu ochii mici strans inchisi. " Fascinant:X

    RăspundețiȘtergere
  2. un iz de romantism.. superb :)
    imaginea imi place mult:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos, mai ales partea cu porumbeii :X

    RăspundețiȘtergere
  4. De aici puteti semna : http://www.ptroa.co.il/petition/ Ganditi-va ca aceste animale sunt jupuite si fierte de vii . Ganditi-va , catelul dumneavoastra s-ar fi putut naste in China si ar fi putut avea aceeasi soarta . Semnati petitia , e usor si merita pentru milioane de vieti omorate fara mila . Uite si aici videoclipul daca esti in stare sa te uiti : http://vimeo.com/10152570 Suntem pe locul 6 in lume pe acel site . Semnati multi ca sa ii intrecem pe britanici .

    RăspundețiȘtergere
  5. @C.L.M, AndreEA: Se pare ca porumbeii prind cel mai bine in descrieri ca aceasta :) O sa le transmit felicitarile voastre, sigur o sa ciripeasca. Macar putin.
    @29decembrie: Ma bucur ca-ti place:)
    @haos organizat: Ok, m-am inscris si eu...

    RăspundețiȘtergere