marți, 15 mai 2012

Doi colti din fata

Te-am vazut printr-o gaura de cheie, chircita pe jos, pe sub clanta, pe dupa forma din metal, doar pentru o clipa, atunci cand negreata desavarsita mi-a reacoperit vederea, iar prin strungareata usii ceva ascutit m-a muscat, acolo, rapid, trecand prin mine ca un suierat.
Acolo unde, ca o falfaire, o imagine mi-a zburat din fata ochilor, iar o miscare ca a aripilor de fluture, usoara, m-a izgonit si m-a tinut la departare. Caci acolo, la o bataie de usa, erai tu, iar eu nu te mai puteam vedea. O dorinta crunta, ce-mi innebunea simtirea, se transformase in leganarea slaba a aripilor unei zburatoare care, desi persista cu coltii si antenele stranse de gaura cheii, cautandu-si intr-o  zadarnicie muta inca prada, uitase imboldul ce o lipise cu gandul de acea idee in primul rand.

5 comentarii:

  1. Îţi dau un sfat - micşorează lăţimea fiindcă nu se vede bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. latimea blogului? dar exact asta imi place asa de mult la aspectul lui, faptul ca e aerisit, si alb, si curat, intins, fara sa deranjeze ochiul cu un milion de culori si chenare. dar sunt deschisa la idei - cu ce nu se vede bine?

      Ștergere
    2. Chestia e că mie nu îmi apare bara de jos şi nu pot să văd în întregime blogul :|

      Ștergere
    3. Problema cu scrollul e usor de rezolvat. Stii biluta din mijlocul mouse-ului? Ei bine, daca apesi pe ea, poti sa misti cadrul si sa il fixezi la o latime potrivita, astfel incat sa citesti. Crede-ma, se poate vedea - nici eu nu am ecran lat, e de 16 cu 9 si merge.

      Ștergere