sâmbătă, 5 martie 2011

Acele inimii



"Intai de toate, nu atinge acele. In al doilea rand, stapaneste-ti mania.In al treilea rand, niciodata, nici in vecii vecilor, nu te indragosti. Caci atunci, pentru totdeauna, acul care arata orele la ceasornicul inimii tale iti va strapunge pielea, oasele ti se vor sfarama, iar mecanica inimii se va strica iarasi."

"Ne iubim ca doua bete de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sarutam, ci provocam incendii".

                               Mathias Malzieu, "Mecanica inimii"

9 comentarii:

  1. Cei care tin mult la mecanica inimiii, ar face bine sa fuga de iubire, iubirea ucide orice mecanism.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mecanica inimii se bazeaza foarte mult pe miscarea browniana a sentimentelor,trairilor si emotiilor.Ceasornicul iubirii(daca nu e digital-adica de fitze)are doua ace facute din el si ea.Uneori,ei devin un singur suflet si atunci apare secundarul,acul facut sa transforme fiecare secunda intr-un strop de fericire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prea multa sensibilitate pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  4. eee da...gasesc si eu ceva care sa-mi placa...bv bv bv f f interesant

    RăspundețiȘtergere
  5. esti atat de fina incat daca as fi baiat te'as tine in palme sa nu patesti nimic...o clipa d adevar...felicittari si am si eu o rugaminte cum se numeste melodia ce se aude p fundal?e tare

    RăspundețiȘtergere
  6. - Chestia cu tinutu' in palme ma cam sperie, Alexutza...

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place foarte mult al doilea citat ,dar si primul are ceva special.

    RăspundețiȘtergere
  8. ღUn trup: Si atunci ce-ar trebui sa facem? Sa lasam iubirea sa ne ucida mecanica fireasca a inimii? Merita?
    ღtatookiss: adevarata definitie a ceasornicului inimii!Acel secundar, totusi, ar putea sa aduca clipe de durere, de sfasiere crunta, ca si cum intregul ceas s-ar cutremura in randuri repetate. Fericirea nu este, din pacate, singura care face secundele sa treaca. Desi, ce-i drept, o face mai repede.
    ღInvizibilule: Prea dulce, prea multa ciocolata?:) Am crezut ca niciodata nu e suficienta. Dar se intelege, uneori e prea mult.
    ღTibi: Eee, ma simt flatata:) ma bucur ca ai gasit ceva care sa-ti placa.
    ღalexutza: ce cuvinte dragute, iti multumesc pt. ganduri. Totusi, nimeni nu s-a gandit la asta pana acum...Care dintre melodii?:) Sunt mai multe. Si se amesteca, deci nu pot sa imi dau seama la ce te-ai referit. Le poti gasi la "L'armoire avec musique" sus de tot in dreapta postarii. Dai stop si vezi titlul melodiei. Enjoy...
    ღBen: Of, pe tine totul te speriee. De ce oare? Alexutza e sensibila si se gandeste ca n-ar vrea sa fiu ranita. Tu ce crezi?
    ღAzucena: :)Bucura-te de amandoua, atunci. Noapte buna...

    RăspundețiȘtergere