duminică, 9 ianuarie 2011

Minciuni si lacate

Am deschis computerul si am tastat din obisnuinta "blogger" in casuta de search de la mozilla, dar de fapt nu stiu exact ce as vrea sa spun. Stiu doar ca simt ceva in momentul asta si ca as vrea sa exprim asta cumva. Iar daca o scriu e ca si cum as incerca sa mi-o explic mie insami, intelegand pe parcurs ce se intampla cu mine.

Spun ca nu vreau sa te vad si incerc sa ma autoconving ca asa este. Imi fac un discurs hotarat in minte, atat de jalnic cand il reconturez... Imi dau curaj singura pentru a spune ceva ce imi dicteaza mintea si nu sufletul. Sunt mincinoasa. Mi s-a spus de multe ori....Dar de fapt cuvintele potrivite ar fi "esti o lasa" nu "esti o mincinoasa". Daca spun ceea ce as vrea sa spun si ceea ce stiu ca ar tb. sa spun e ca si cum mi-as regiza propria viata, iar eu nu sunt o actrita prea buna....Nu are sens sa interpretez un rol daca nu merge. Nu merge niciodata, chiar daca asa pare. Mie, cel putin, imi face rau.

Dar cand te vad, totul dispare - toata acea ura mocnita, tot acel discurs, toate resentimentele... Atunci stiu doar ca iti iubesc zambetul si privirea luminoasa si ca as vrea sa dau totul inapoi si sa imi schimb decizia. Dar nu pot. Si nici nu vreau. E ca si cum mi-as pune un lacat peste inima cu aceasta decizie pe care ma hotaresc sa nu-l mai descui. Uneori e bine sa fii prevazator si sa-ti incui inima...pentru ca nu stii nicioadata ce poate iesi de acolo. Nu poti avea incredere in ea. Imi arunc cheia cat de departe pot si sper sa nu o mai gasesc vreodata, ca sa descui ce se afla acolo...Daca ai putea tu s-o gasesti, printre atatea altele ...Nici macar nu ai stii care dintre ele se potriveste. Pentru ca niciodata nu i-ai cunoscut adevarata infatisare, cu fiecare crestatura si culoare in parte. E prea tarziu sa iti mai dai seama de asta.Stim cu totii ca e ceva mai mult de o simpla hotarare, de o simpla tradare si asa mai departe. E ceva acolo ce nu tine de noi. Iar acel ceva...tb luat in seama. Uneori, totusi, pare atat de greu....

In clipele in care sunt singura si pot sa reflectez mai mult la asta imi zic ca totul e bine, ca am facut ce tb. sa fac, ce era cel mai intelept de facut. As vrea ca toata aceasta convingere sa nu mai dispara odata cu imaginea ta...Pt. ca nu mai poti sterge ce mi-ai facut, iar eu nu te pot ierta. Oricat as vrea.

13 comentarii:

  1. Daca spun ceea ce as vrea sa spun si ceea ce stiu ca ar tb. sa spun e ca si cum mi-as regiza propria viata, iar eu nu sunt o actrita prea buna... - superb. Dar nu trebuie sa fi o actita buna ca sa iti regizezi propria viata. Trebuie doar sa stii ce-ti doresti cu adevarat. Dupa, totul vine de la sine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Sunt mincinoasa. Mi s-a spus de multe ori....Dar de fapt cuvintele potrivite ar fi "esti o lasa" nu "esti o mincinoasa" . "
    :) imi place sinceritatea cu care scri, imi flace felul tau de-a fi, ador ideile tale de-a scrie ...si te rog sa scri mereu... :)
    Superba postarea! :) BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  3. si pntru mine scrisul pe blog e ca o descarcare... uneori intru, dau enter si nici nu-mi dau seama cand e gata postul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma regasesc atat de bine in versurile astea, parca le-ai fi scris pentru mine, sau parca ti le-as fi dictatt eu;))
    as vrea sa pot sa iti da un sfat, dar dupa catev vad suntem cam in aceeasi situatie,dar ai scris frumos, imi palce cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  5. mintim, ne mintim pe noi cand exista acest paradox intre ce vrea inima si cum gandim..

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti sincera cu tine si asta conteaza cel mai tare. Iar cheia sa nu o arunci, niciodata nu stii cand vei avea nevoie de ea, sa`ti deschizi inima .. si nu neaparat lui, ci altcuiva care va merita cu adevarat.

    Te imbratisez draga mea >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. #Cata#: Si daca nu mi-am dat inca seama ce-mi doresc cu adevarat? Daca nu imi voi da niciodata seama pt. ca, de fapt, nu e nimic care sa doresc cu adevarat. E doar un "tu" acolo, undeva, care se pierde in multime. Poate nu o sa realizez niciodata cine este.
    #sono uno angelo#: imi adori sinceritatea cand spun ca sunt mincinoasa ;)) Ce ironica e viata. Ms. pt incurajari:">
    #Nymphetamine#: Asta pt. ca suntem sinceri si ne scriem gandurile exact asa cum suna ele, cum ni le auzim in cap...
    #Lavinia#: Ma bucur ca suntem de aceeasi parere.:)
    #Tiberiu#: Macar daca s-ar intelege odata mintea si inima, ca sa intelegem si noi ce isi doreste sufletul, de fapt. Da, ne mintim...toti.mereu
    #Andreea#: N-as putea niciodata s-o arunc cu adevarat. In plus, mereu va fi cineva care sa mi-o aduca inapoi. Si eu te imbratisez>:d<

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca vei realiza. Si scopul tau in viata nu trebuie sa fie neeaparat doar acel "tu", trebuie sa te pui pe tine mai presus. Sa stii tu ce vrei, sa-l cauti tu pe el, sa ti-l doresti, sa-l gasesti. Si atunci iti vei indeplini si scopul pentru ca te vei indeplini tu mai presus de orice :).

    RăspundețiȘtergere
  9. mintim, pentru ca numai erorile dau pret adevarului.adevarul se afla in interiorul , in interiorul nostru al fiecaruia ca individ. restul sunt conventii , vorbe asupra caror cadem sau nu de acord.si a scrie inseamna aproape intotdeauna a minti.apropo de chei, m-a sunat sormea de craciun din roma si ce crezi? grabindu-se sa se intalneasca in piata san pietro cu o prietena de a sa marocanca cu pielea ca o caramea, a inchis usa prevazuta cu un sistem de inchidere automat, cheile fiind in casa intr-o sacosa rosie ca sacu lui mos craciun. peste toate astea a trebuit sa cheme pompierii sa urce cu scara si sa sparga geamu pana la etajul 2 al imobilului ,ca ca sa poata intra in casa de sarbatori.cheia e la tine , ai grija de ea:))

    RăspundețiȘtergere
  10. #Zeb#: Intr-adevar - un exemplu tare bun :)) Fara sa ne dam seama, avem nevoie mereu de acea cheie si uneori, cand suntem tare disperati sa o gasim, chemam si pompierii numai sa ne-o aduca...:D
    Ma bucur ca sora ta a reusit pana la urma sa gaseasca o solutie, fiind totusi la Roma, atat de departe..

    RăspundețiȘtergere
  11. Rosa-am vrut sa imi iti dau un meaj privat pe blogu asta , dar astia nu ma lasa... lasa-mi id tau de messenger sa ies cu tine la un muzeu, un teatru sau in parc pentru ca imi place de tine

    RăspundețiȘtergere
  12. al meu e zebdrunkcasual88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere