vineri, 7 ianuarie 2011

Pustiindu-ma de tine

Te visez cum imi spui ca ma iubesti iar si iar, numai ca sa ma trezesc apoi intr-un pat gol si rece cu un nod dureros in gat. Buzele mele iti sopteau numele atat de tare incat m-au trezit. Am tresarit usor si m-am regasit trantita sub o plapuma cu capul pe perna, strangand sub maini cearsaful fierbinte. Hohotele usoare de plans mi-au zguduit trupul sub cearsafuri, iar mainile mi s-au plimbat haotic prin par, pe fata, pe buze. De ce imi faci asta? Nu intelegi ca te urasc? Ca nu mai vreau sa iti vorbesc, sa ma gandesc la tine nici macar in somn? Crede-ma, asta vreau. O vreau tare. Rau de tot. Nu contezi deloc pt. mine. Nu mai. Apari asa din cand in cand, aruncand cate un semn de viata doar ca sa vezi ce a mai ramas din mine si sa ai grija sa il iei cu tine...sa ma mai strivesti putin. Pentru ca stii ca doare si iti place. Oh, cat de mult iti place, fir-ar tu!...Dar si mie imi place si pt asta te urasc.

Acum ma intreb de ce sunt racita. Totul a inceput de dimineata, cand subconstientul meu mi te-a adus iar in minte, in vise, pe buze si in lacrimi. Am simtit un nod in gat, dar era si o tuse grozava care ma astepta dupa plans. Si asa am racit. Din cauza ta. Pentru ca tot ce e rau se intampla, in definitiv, din cauza ta si numai a ta. Am racit pentru ca tu m-ai racit, pustiindu-ma de sentimente, de lacrimi, de tine...Sunt rece. Atat, atat de rece...

Simt zapada si frigul sfasietor al iernii cuprinzandu-ma invelindu-ma usor in gheata si in fulgi albi. Ingrozitor de albi.Niciodata albul nu mi s-a parut asa de urat. Iar eu sunt rece si goala sub zapada asta, pustiita de toata caldura ce ma invelea odata. M-ai lasat singura in frig. Macar nu mai veni sa ma mai acoperi cu inca putina zapada. Abia daca o mai simt...

10 comentarii:

  1. Foarte frumos, dar si trist in acelasi timp.
    Cu timpul toate trec,cred,si in urma momentelor raman doar niste amintiri frumoase care probabil iti vor aduce un zambet pe buze de fiecare data cand iti vei aminti.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos,pacat ca doar azi te/am descoperit.felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. dai vina pe el ppt toate nu?;)) mi-a palcut partea asta. bna chiar m-a amuzat putin, dar nu e de ras, ci e trist, e trist cum toti sunt la fel, fac la fel. in cele din ruma toti te ranesc, cut oate ca la inceput par sa fie diferiti..nu zic ca sunt la fel, ci ca fac la fel.


    alex are dreptate scrii foarte frumos, sunt de acord cu ce zice persoana din primul comentariu, o sa ramana doar amintirea acestor vlipe candva..durerea nu tine o vesnicie.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi cer scuze pt greseli:d

    dar ai incredere in tine, si lasa ca rana sa se vindece in timp, si iubirea trece uneori , mai greu dar trece.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos si adanc! Imi plac de obicei si romane triste, dar cu un final frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Seninle olmak istiyorum.: Sper si eu ca va fi asa. De fapt, sunt sigura...Timpul este cel mai bun spital, iar uitarea cel mai bun tratament...Ce ciudat suna,nu-i asa?Probabil ca am facut o obsesie cu medicina asta.Dar asa este.Sufletul ar tb sa aiba o carte separata cu propria-i medicina si propriile solutii...
    @alex: :) niciodata nu e prea tarziu...
    @Lavinia: uneori mai tb sa facem si haz de necaz, asa-i? Pare totul mult mai usor cand dai vina pe altcineva. Iti multumesc si tie si celorlalti pt. incurajari...:)
    @Anilei: orice poveste are un final fericit, nu-i asa? Tb. doar sa ne dam si noi putin silinta. Si mie imi plac romanele triste, very deep...:)
    @Nymphetamine: din pacate, asa este...doare. Singura problema cu durerea asta e ca nu-i putem gasi asa usor un leac.
    @Cata: :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc frumos ca ai avut rabdare sa citesti povestea mea de dragoste, la mine s-a intamplat sa fie un caz fericit. Ieri am implinit 1 an si 2 luni de relatie, sunt bucuroasa ca nu s-a schimbat deloc, ca a ramas acelasi baiat de care m-am indragostit si sper sa ramana in continuare .

    Nu toti sunt la fel, ai incredere!
    Iti doresc multa fericire !

    RăspundețiȘtergere