vineri, 27 ianuarie 2012

Pozitia de invatat

Cand asta se intampla...

...incerc sa raman calma si, in pozitie de fluturas, imi strang picioarele la piept si incep sa numar pe bucatele secundele pana cand nu voi mai putea rezista absolut deloc.

...uneori merge, dar in majoritatea cazurilor imi amortesc picioarele mai repede decat rabdarea si trebuie sa cedez pozitia fluturelui celei clasice, intinse drepte, sa-mi pot simti sangele cald invadandu-mi spatiile goale din venele reci ce nu se pot obisnui asa usor cu procesul de transformare. Indoite si tepene nu vor putea sta niciodata, fluturand lateral in aripi de zburatoare. Dar merita sa incerc.

8 comentarii:

  1. Eu invat indiferent de spatiu sau pozitie , singura conditie este sa fie liniste deplina .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...:) liniste deplina si caldura optima ca sa spun asa. nu e nimic mai perfect decat asta

      Ștergere
  2. Pozitita ta de invatat poate spune multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi aleg exact aceeasi pozitie atunci cand invat, sau citesc pur si simplu, sau... nu stiu. De multe ori stau asa. Continui sa ma pozitionez asa, chiar daca am aflat ca am niste probleme cu spatele si picioarele. Ma inspira prea mult ca sa renunt la ea! Si... poate ca asa cum afirma Raisa, pozitia noastra de invatat poate spune multe

    RăspundețiȘtergere
  4. ia-ti zborul, ia-ti zborul, ia-ti zborul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi după ce mă întind adorm, şi am terminat-o cu învăţatul.

    "Norwegian Wood" se numeşte filmul, ecranizat după cartea lui Murakami cu acelaşi nume. E şi o melodie de la Beatles. :)

    RăspundețiȘtergere