joi, 19 ianuarie 2012

De-ar fi sa incep...

Caci de-ar fi sa te iubesc pe tine, as face-o gresit. Nu as sti ce inseamna corect, caci nu am facut-o niciodata, iar de ar fi sa iubesc, ar fi ca si cum as scrie pentru prima oara in cartea sufletului meu, cu stanga, caci ea n-a cunoscut vreodata dura a creionului, strangerea-i lejera intre doua degete, manuirea-i pe o foaie de hartie, scriind incetisor cu indemanarea cunoscatorului sau repede, alergand cuvinte tot mai multe, constiente ca nu vor cuprinde, cate-or fi, pe cate pagini, tot ceea ce sufletul ar vrea sa spuna.

10 comentarii:

  1. frumos post si poate nu ai iubi gresit, dar daca ai iubi din inima e gresit, atunci nu te inteleg.;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uneori si felul de a iubi poate fi gresit, daca nu stii cum sa o faci, indiferent daca este din inima sau nu.

      Ștergere
  2. Iubirea este totul .Centrul universului este iubirea. Sa nu iti fie frica sau teama sa iubesti . Sufletul nu poate inmagazina 2 sentimente : iubirea si teama .Una din ele trebuie sa o alungi ...alegerea iti apartine .
    Nu uita ca nimic nu este mai presus de adevarata iubire caci iubirea este Dumnezeu .Si nimic nu poate fi mai presus de Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Porneste cu dreapta , chiar daca vei simti ca ai pornit cu stanga. Creioneaza-te pe chipul sau asa cum vei stii mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. De-ar fi? Daca nu e mereu te vei intreba, What if? Sau de fapt te intrebi deja?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu isi pune oare intrebari, cine nu spera mereu la altceva, cine are curajul sa atinga un vis fara teama ca nu va fi la fel de frumos cum si l-au imaginat? Este uman doar.

      Ștergere
  5. Nu poti sa stii daca e gresit sau nu cum iubesti. Difera de la persoana la persoana... iubesti si atat!

    RăspundețiȘtergere