luni, 18 iunie 2012

Sick imagination


Si mi te imaginez ...pe tine. De cate ori vreau. De cate ori pot. Si stiu ca te-as fi iubit frumos. Si stiu ca nu ar fi contat daca nu ar fi fost valabila si viceversa. Si mai stiu ca as fi stiut sa-ti dau drumul... asa cum fac chiar acum.

11 comentarii:

  1. e ca un pumnal infipt in inima articolul asta... parca ma doare si pe mine, care sunt in afara situatie. nu vreau sa-mi imaginez cum e pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. E trist ca trebuie sa folosesti conditionalul. Pentru ca si eu Stiu ca putea fi totul la prezent "te iubesc", "nu conteaza"...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...
    uneori cuvintele nu îmi sunt ajunse...
    Capul sus:*

    RăspundețiȘtergere
  4. trist... Niciodata sa nu te feresti de iubire si niciodata sa nu o lasi neimpartasita .

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu de ce nu poti sa-i dai drumul?Fii si tu mai indiferenta.Pana la urma nu e ultima iubire de pe pamant.Capul sus si mergi mai departe.Sa tii minte una-Daca te-a lasat sa pleci,nu te-ar fi pretuit niciodata.Un barbat adevarat nu e asa las.Nu lasa iubirea sa-i treaca printre degete.Bafta.Te astept si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sti ce ma alina pe mine in astfel de momente?Muzica buna...e singura care reuseste sa estompeze lacrimile ce mocnesc pe obraji..

    RăspundețiȘtergere
  7. eu stiu cum sunt lucrurile astea. si mai stiu si cat de sarate sunt lacrimile de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sentimente sincere..De aceea atatea randuri,atatea asteptari,atatea intrebari..Nu ai obosit?Eu uneori obosesc..Merita el toatea astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...nu vezi ca m-am oprit?
      m-am oprit.
      dar nu pentru ca nu ar mai merita in imaginatia mea bolnava care nu se satura de el... ci pentru ca nu mai are sens. s-a terminat.

      Ștergere