luni, 8 octombrie 2012

O sa fiu eu insami atunci cand...



"O sa fiu in apele mele atunci cand o sa-mi cumpar un ocean."
 Daca numai asa se poate...
 Si ma intrebi unde sunt apele astea, daca vor fi vreodata suficiente incat sa acopere golul din mine si  sa ma umfle, sa nu ma mai lase sa ma crispez de niciun rid de durere, pentru ca o sa-mi fie teama sa    nu fac « poc » , iar numai atunci o sa vezi zambet pe fata mea si o sa poti zice intr-adevar – fata asta e fericita.

...dar stim cu totii ca nici atunci nu va fi adevarat.

7 comentarii:

  1. e in contrast postarea cu mottoul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. titlul blogului nu are menirea de a fi unul optimist, ci mai mult o resemnare trista a faptului ca aceasta e o stare de fapt. iar la mine nu se poate schimba. imi pare rau, am incercat dar... pur si simplu se intoarce la mine - starea asta. stiu ca esti un pic dezamagita si nu iti place sa vezi numai scrieri depresive pe aici... chiar nu am ce face in privinta asta. nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai citit atat cat am mai fost " recuperabila" si ca ti-a placut.

      Ștergere
  2. Superba prima fraza.

    Totul se poate schimba in bine.Conteaza sa vrem fiindca de putut putem.Nu suntem niciodata singuri si mereu avem un ajutor de sus. Cum zicea profa mea de engleza :,,starea de bine ne-o putem induce noi"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, bine...am trecut demult si de partea aia. iarta-ma viorel, dar acum imi induc mai degraba stari din astea ca sa mai pot simti ceva in lumea asta, pentru ca doar acestea sunt profunde si adevarate.

      Ștergere