sâmbătă, 13 octombrie 2012

Paris troian II

"Tocmai implinisem douazeci de ani, umblam pe strazi ca un nebun, cu ochii arsi de trupuri. Sub rochii, sub camasi, se aflau piei incredibil de catifelate pe care n-aveam sa le ating niciodata. Eram mai bolnav din cauza acestor fapturi inaccesibile decat satisfacut de partenerele deja avute. Ma simteam ca un sarac asezat in fata unui miliardar, pantecele cel mai neinsemnat era pentru mine un lux de care eram lipsit. Aveam douazeci de ani, eram timid, iubirile-mi reale reflectau doar o infirma proportie din dorintele mele."

Pascal Bruckner - "Iubirea fata de aproapele"

5 comentarii:

  1. Unii ar spune ca este o stare ,,ciudata" , eu zic ca e doar ,,interesanta" raportandu-ma la varsta lui .(20 de ani)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tie ti se pare ciudata, cel mult "interesanta", dorinta?
      ...
      mie mi se pare cat se poate de normal descrisa aici, mult mai normal decat in alte scrieri pe care, intr-adevar, nu le public ca sa nu se arate "ciudate" cum zici tu. dar pana la urma sunt sentimente umane, iar blogul acesta vorbeste despre mine, si despre nimeni altcineva. asa ca acum ma simt libera sa postez ce vreau eu. aproape tot.

      Ștergere
  2. atat de mult in atatea cuvinte...:x

    RăspundețiȘtergere
  3. ştii, sunt unele stări pe care, creierul nu te lasă să le exprimi prin fapte sau cuvinte. sunt acele stări care te duc până la extrem, ori te ridică ori te trântesc. asta este starea mea actuală.(şi să ştii că e de bine)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca sunt niste stari provocate de postarea mea? :)

      Ștergere