miercuri, 15 februarie 2012

Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim II

Nu vreau sa iti spun nimic. Nu exista nimic ce ar putea spune mai mult decat am simtit, iar asta e tot ceea ce pot arata. Cuvintele nu-si au rostul, iar eu nu le-as putea articula oricum. Nu pot sa vorbesc, buzele-mi sunt intepenite, glasul mi-e mort in gatul uscat, nimic nu ma poate face sa le clintesc. Sunt incapatanata, stiu. Dar de data asta vina-mi e justificata. Nu pot sa ma misc atunci cand te vad pe tine.  Nu imi doresc decat sa te privesc, doar atat, iar tu sa privesti inapoi.
Nu-mi doresc decat sa intorci capul cand mergi pe drum, sa-mi simti ochii si sa te uiti la mine.
Doar sa stii ca exist.
Atata tot.
Iar eu sa stiu asta, ca m-ai vazut si ca stii cine sunt. Nu as vrea sa traiesc o viata in care tu sa nu ma fi cunoscut niciodata, iar eu sa rabd degeaba o asteptare crunta.

Sunt cuvinte goale si multe si fara rost. Dar daca nu le-as scrie, daca nu m-as elibera cumva de ele, simt ca mintea mea nu ar mai putea sa le suporte si ar incepe sa se fisure in disperarea ei. Nu vreau sa mor de gandurile mele.

5 comentarii:

  1. Atunci cand nu ne vorbim, ne spunem totul, iar limbajul non-verbal e mai potrivit decat orice articulare a cuvintelor. Ador tacerea pentru ca in ea gasesti profunzimi... Sa nu mori de ganduri negandite sau de gesturi "nerostite". Mai bine demna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tacerea poate exprima mai multe decat au puterea unele cuvinte .

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu sentimentul. Cuvintele chiar nu-si au rostul... De multe ori e bine sa lasi gesturile sa vorbeasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. QED: Foarte incurajant, ma face sa ma simt mai bine. Dar poate ca a fi demna si cu mana goala nu e totul..
    a.Lina: Esti singura care ma indeamna sa fac asta dintre toti cei de aici. Si iti multumesc pentru incredere, dar acum nu ma simt in stare.
    viorel: Poate ca da, dar uneori tacerea este doar...tacuta. Neauzita.
    Miss Tzutzu: Sa asteptam si sa vedem ce-o sa iasa..

    RăspundețiȘtergere