marți, 14 februarie 2012

Darling valentine...

“Darling Valentine,
I’m not sure if you should have a kiss for your violet enchantress eyes or a whipping!
Yours,
the suitcase
(traducerea : Nu sunt sigur dacă ar trebui să aveţi un sarut pentru ochii dvs. de vrăjitor violeti sau o bataie! A dvs., servieta)

Nu sunt sigura daca ar trebui sa te iubesc sau sa te urasc pentru aceasta zi. Este ziua indragostitilor, tu ai creat-o, i-ai dat un sens, si totusi, nu esti aici.
Orice as fi, un om, o pasare, un animal, chiar si o bucata de plastic, tot de tine as fi indragostita si tot pe tine te-as uri pentru atingerea pe care mi-ai oferit-o o singura data, in trecere, fara sa observi, dar pe care ai lasat-o acolo ca pe un semn, un tatuaj strans lipit de piele. Ca pe o marca, o amprenta, un loc unde nu mai poate incapea nimic altceva pentru ca nimic altceva nu s-ar potrivi. Este un loc pentru o singura persoana, prima care a lasat o urma, singura care s-a potrivit si cea care nu s-a mai intors.

11 comentarii:

  1. nu stiu daca sa iti spun la multi ani de Sfantul Valentin :-? si totusi >:D<

    draguta postarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e ok. asa de trist a sunat? imi pare rau, dar nu e cazul sa te sfiesti. poti sa-mi urezi asta, dar nu are nicio semnificatie acum pentru mine. nu azi..
      ms la fel.

      Ștergere
  2. Foarte dragut si cam tristut ce ai scris

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii... sufletul nostru e ca un puzzle: fiecare persoana isi are locul in care numai ea se potriveste.
    Ultimul meu articol e traducerea de la prima strofa dintr-o piesa(nu am tradus chiar mot-a-mot):http://www.youtube.com/watch?v=7NJqUN9TClM&ob=av2e
    Happy Valentine's Day si tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador realismul, iar tristetea face parte din el. Iubim in fiecare zi cu aceeasi intensitate cu care dorim sau cu care ne permite sufletul. Nu am nevoie de ACEASTA zi ca sa inteleg ca iubesc. Nimeni n-are. Imi place cum ai definit suflul dragostei si imi place ca nu poti sti daca-i un om sau o poveste, daca-i un lucru sau o fiinta. Ambiguu, dar, totusi, atat de clar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai reusit sa intelegi ceea ce am avut de spus si ca nu ma judeci pentru asta:) trista sau stranie, postarea asta a exprimat ceea ce am simtit eu azi, asa cum este scris aici.

      Ștergere
  5. Imi place foarte mult postarea. O multime de ganduri ascunse in spatele catorva cuvinte. Intr-adevar, iubirea nu trebuie aratata, simtita, doar intr-o singura zi, o zi care sincer a devenit mai mult ceva comercial, decat o celebrare a iubirii in adevaratul sens al cuvantului. M-au miscat cuvintele tale. (am revenit pe blog dupa o scurta pauza)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost mai mult decat scurta, Mada :) Dar ma bucur ca te-ai intors si sper sa nu pleci asa repede.

      Ștergere