duminică, 26 februarie 2012

Greseala

Nu pot sa te vad altfel pentru ca nu te stiu. Nu pot sa te cunosc niciodata  cu adevarat daca nu te am langa mine. Nu pot sa vii decat in gandurile mele, asa cum te vad eu, care fabulez si te creez, pentru ca vreau sa te cunosc, dar nu pot altfel decat in acest mod. Nu pot sa te am decat in imaginatia mea, sa te dezvolt acolo, crescandu-te ca pe un lastar dintr-o samanta mincinoasa. Si ma indepartez, astfel, tot mai mult de tine, fara sa vreau.

19 comentarii:

  1. Uneori, e bine sa inveti sa vrei, pentru ca altfel doare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o lectie pe care am invatat-o cu mult timp in urma si - crede-ma, e timpul sa ma lecuiesc de ea. Uneori mai e bine si sa visezi dar, mai ales, sa iti implinesti dorintele. Altfel...

      Ștergere
    2. A, şi mulţumesc că "mi-ai luat apărarea" în faţa madamei. Am fost un pic ironică cu fi-sa şi d-aia. I-am răspuns pe blogul personal. Nu am obiceiul să încep polemici inutile cu oameni care nu sunt în stare să aducă argumente solide pentru ceea ce spun.

      Ștergere
  2. Daca nu vrei nu trebuie sa traiesti in minciuna,si da..nu il poti cunoaste daca nu e langa tine..

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa se poata sa cunoastem pe cineva privind prin ochii sai. Sa nu fie nevoie sa fim apropiati, sa iubim, sa suferim. Fiecare sentiment ne face mai cunoscatori, mai puternici, poate, dar si data viitoare vom gresi la fel. "Nu pot sa te am decat in imaginatia mea, sa te dezvolt acolo...". Asta este idealul. Restul.... realitate dureroasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uneori, realitatea poate fi mult mai frumoasa decat imaginea noastra despre ea. trebuie sa avem doar curajul sa o descoperim, si sa nu ne fie teama sa fim dezamagiti.

      Ștergere
  4. am facut si eu asa cu o persoana...
    intr-un final mi-am dat seama ca nu cunoscusem nimic din ea, ci doar o persoana imaginara.

    RăspundețiȘtergere
  5. ar trebui sa faci imaginatia realitate:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cunoaste-l si daca il descoperi pe cel real, iubeste-l daca-i de iubit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. nu cred ca mi-ai inteles comentariul, nu a fost in nume de rau ci vroiam sa spun ca, in general, in viata ne lovim mereu de acest "nu". Eu una te apreciez.

      Ștergere
    2. ba l-am inteles foarte bine, Maia. Nici eu nu l-am luat in nume de rau, ci dimpotriva.
      Voiam doar sa iti arat ca stiu sa zic si da : da, o sa incerc. Adica nu o sa mai zic nu mereu de acum. O sa incerc sa fiu deschisa in fata vietii...

      Ștergere